ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد

امیرعبدالهیان:ایران با هرگونه تغییر ژئوپلتیک در منطقه مخالف است

امیرعبدالهیان:ایران با هرگونه تغییر ژئوپلتیک در منطقه مخالف است وزیر امور خارجه در دیدار همتای ارمنستانی خود گفت:حفظ ثبات و امنیت در منطقه قفقاز از اولویت‌های قطعی جمهوری اسلامی ایران است و ایران با هرگونه تغییر ژئوپلتیک در منطقه مخالف است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۹ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 19
کد خبر: ۱۲۲۸۲۸

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان و «آرارات میرزویان» وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و ارمنستان امروز (شنبه) ۳۰ بهمن ماه در حاشیه پنجاه و هشتمین نشست کنفرانس امنیتی مونیخ در شهر مونیخ آلمان دیدار و گفت‌وگو کردند.

مناسبات دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله موضوعات مورد گفت‌وگوی دو وزیر خارجه در این دیدار بود.

امیرعبدالهیان در این دیدار روابط دوجانبه ایران و ارمنستان را بسیار در حال گسترش توصیف کرد و افزود: باز شدن مسیر ترانزیتی در کمترین زمان حاکی از تلاش دو کشور برای حفظ روابط پایدار همسایگی است.

وزیر امور خارجه کشورمان برگزاری نشست مدیران‌ کل سیاسی وزارت خانه‌های امور خارجه دو کشور را برای بررسی ابعاد مختلف روابط و به منظور تنظیم سند همکاری دوجانبه ضروری خواند.

امیرعبداللهیان در بخش دیگری از این دیدار حفظ ثبات و امنیت در منطقه قفقاز را از اولویت‌های قطعی جمهوری اسلامی ایران خواند و بر مخالفت ایران با هرگونه تغییر ژئوپلتیک در منطقه تأکید کرد.

* دعوت از امیرعبداللهیان برای سفر به ایروان

آرارات میرزویان وزیر امور خارجه ارمنستان نیز در این دیدار ضمن قدردانی از کمک‌های ایران برای حفظ صلح و ثبات منطقه، گزارشی از آخرین تحولات در قفقاز ارائه کرد.

وزیر امور خارجه ارمنستان ضمن دعوت مجدد از امیرعبداللهیان برای سفر به ایروان تأکید کرد که ارمنستان خواستار پیگیری جدی پروژه‌های مشترک تعریف شده فیمابین دو کشور و همچنین آماده اعزام هیأت‌های اقتصادی، تجاری و فنی به ایران در این راستا است.

به گزارش فارس، حسین امیرعبداللهیان همچنین در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ با رئیس جمهور اسلوونی، دبیرکل سازمان ملل و وزرای خارجه بوسنی، قطر، هند، آلمان، بلژیک، سوئد و عراق نیز دیدار و گفت‌وگو کرده بود.پنجاه و هشتمین کنفرانس امنیتی مونیخ از دیروز جمعه به مدت سه روز در شهر مونیخ در حال برگزاری است. حسین امیرعبداللهیان بدین منظور دیروز (جمعه) وارد مونیخ شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار